ХлебМаш ООД
За нас
“ХЛЕБМАШ” ООД  е дружество с традиции в производството на машини, оборудване и резервни части за хлебозаводите в цялата страна. Фирмата е създадена през 1972 г., а през 2002 г. е структурирана като самостоятелно частно дружество специализирано в производството на машини за хлебната и сладкарската промишленост.

С нас може да реализирате цялостни проекти за:

  • Оборудване на съвременен хлебозавод - линии за „Заводски хляб” – лентови тунелни пещи /газови и електрически/, пруфери за обикновен и за формов хляб, тестоокръглители, тестооформители, транспортьори за тесто и за хляб и др.
  • Оборудване на малки обекти за производство на хляб и закуски – етажни пещи, камери за ферментация, тестомесачки, колички, тави и др.
  • Оборудване за сладкарски цехове – шприц машини, сладкарски миксери, лентови пещи за сладки, тункмашини с охлаждащи тунели, темперирки, линия за точени кори и др.
Фирмата извършва също рециклиране, преустройство, ремонт и монтаж на оборудване за хлебопроизводство и сладкарство; предлага всички видове резервни части за произвежданите машини; изработва нестандартно оборудване.
 
BulgarianEnglishМедал
Машини втора употреба